Marieke Elsinga nog steeds in de wolken na geboorte zoontje

Marieke nog steeds in de wolken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Marieke Elsinga kan nog steeds niet geloven dat ze moeder is. De presentatrice beviel op 9 november van haar eerste zoontje Jip, maar is nog steeds in de wolken. ,,Jip is fantastisch. Het is een heel blij ventje.”

Het zoontje van Marieke is inmiddels ruim drie maanden oud. ,,Het gaat super goed. Hij zit nu een beetje in een sprongetje. Allemaal van die baby termen waar ik eerst nooit mee bezig was”, vertelt ze aan RTL Boulevard. ,,We zijn gewoon heel erg blij als hij gepoept heeft. Alle klassiekers zijn wel echt waar”, lacht Marieke.

Surrealistisch

De kersverse moeder vindt het nog wel een gek idee dat ze moeder is. ,,Ik blijf het wel iets surrealistisch vinden dat ik de moeder ben van Jip. Dan kijk ik naar hem en dan huilt hij bijvoorbeeld. Dan troost ik hem, en dan werkt dat. En dan denk ik: ik ben gewoon zijn moeder. Misschien gaat dat gevoel, dat ook wel iets geks is, wel nooit weg.”

Einde zwangerschapsverlof

Elsinga ging twee weken geleden weer aan de slag na haar zwangerschapsverlof. Dit vond ze ‘bitterzoet’, liet ze weten op Instagram Story. ,,Ik stond net even stil met Jip en hij keek zo de zon in en toen moest ik bijna een beetje huilen omdat ik dacht: dit was het dan, m’n zwangerschapsverlof… Maar zo gaat het ook gewoon, ik heb er ook zin in.”

Goede nachten

Marieke en haar vriend Sander zijn gelukkig gezegend met goede nachten, zo vertelde ze eerder op Instagram. ,,Nee, hij slaapt nog niet door, dat zou een beetje rap zijn. Maar bij elkaar halen we echt wat lekkere uurtjes slaap. Ik tel mijn zegeningen”.

Tags

BABYMARIEKE ELSINGAZWANGERSCHAPSVERLOF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck