Marieke Elsinga ontkent overstap naar Radio538

Marieke Elsinga ontkent overstap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marieke Elsinga heeft haar werkzaamheden bij Qmusic voorlopig stilgelegd omdat de ochtendshow haar de laatste tijd te veel energie kost. Maar het toeval bestaat dat de bekendmaking direct volgt na de geruchten over een overstap naar Radio538.

Columnist Patrick Kicken onthulde afgelopen weekend een ‘sappig gerucht’. Hij heeft via insiders vernomen dat Marieke een overstap wil maken van Qmusic naar Radio538. ,,Wat wel eens binnen afzienbare tijd waarheid kan worden”, benadrukte hij in zijn column voor Spreekbuis.

‘Even op de rem’

Vandaag maakte Marieke bekend dat ze voorlopig haar werkzaamheden bij Qmusic stillegt. ,,De laatste tijd merk ik dat het me juist veel energie kost. En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen”, liet ze weten in een audiobericht in de ochtendshow. ,,Om ervoor te zorgen dat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen: ik vind dit gewoon het allerleukste om te doen. En daarom ga ik de komende tijd even iets rustiger aan doen.”

Marieke ontkent geruchten

Het nieuws volgt na de geruchten over haar overstap naar Radio538, maar volgens haar management klopt er niets van de geruchten en zit Marieke ‘onwijs op haar plek bij Qmusic’.

Ook collega Mattie Valk benadrukt dat Marieke ‘gewoon even pauze nodig heeft’. ,,Ik ken Marieke bijzonder goed, want ze is echt een goede vriendin van mij. En ik weet dat dit haar zoveel moeite kost om deze beslissing te maken. Ik hoop gewoon dat ze zich even kan overgeven aan het gevoel van niks moeten. En dat ze gewoon weer aanhaakt als de tijd daar is.”

Tags

GERUCHTGERUCHTENMARIEKE ELSINGAMATTIE VALKOVERSTAPQMUSICRADIO538

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck