Marieke heeft groot nieuws: volgende stap in relatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Marieke Elsinga en haar vriend Sander nemen een volgende stap in hun relatie. Dat vertelde de Q-music dj in de ochtendshow die ze samen met Mattie Valk heeft. Het koppel gaat samenwonen!

Niet rooskleurig

Mattie ziet het allemaal niet zo rooskleurig in voor Marieke en Sander. ,,De eerste maanden worden vreselijk”, zei hij in de show. Marieke lijkt daar gelukkig zelf niet zo van overtuigd. Waar de twee gaan samenwonen en vanaf wanneer maakte de presentatrice niet bekend.

Dating-app

Op Valentijnsdag 2020 maakte Marieke bekend een relatie te hebben met Sander, die wetenschapper is. Daarvoor was ze tien jaar vrijgezel. Ze meldde er wel bij dat de relatie nog pril was, maar toch deelde ze toen al een selfie waar ze samen met Sander opstaat. De twee kennen elkaar via een dating-app, waar ze een match waren. In het begin bleef het bij een sporadisch bericht. ,,Toen ik afgelopen najaar met een vriendin zat te scrollen, zei zij: Ik ken hem! Volgens mij is dat een vriend van mijn collega, laat mij maar even”, vertelde Marieke in weekblad Vriendin. ,,Via die collega heeft ze hem geappt, en hij mij. Toen zijn we gaan kletsen, hebben afgesproken en het was meteen raak.”

Tags

MARIEKE ELSINGAMATTIE EN MARIEKEMATTIE VALKPARTNERSAMENWONENSANDERVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck