Mariska van Kolck denkt nú al aan trouwen met nieuwe liefde

Mariska wil trouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mariska van Kolck is dolgelukkig met haar nieuwe liefde PJ. En hoewel het koppel pas een paar maanden samen is, fantaseert Mariska nú al over een huwelijk. ,,Als ik écht voor iemand ga, dan wil ik ook trouwen.”

Mariska van Kolck maakte vorige maand bekend dat ze een nieuwe liefde heeft. Hij heet PJ en is een golfvriend van haar broer. Hoewel ze duidelijk maakt dat ze nog aan het daten zijn, lijkt het al aardig serieus te worden. Zo vertelt ze dat haar kinderen al dol op hem zijn. ,,Zij vinden het superleuk voor me, ze mogen hem ook. En zijn zoon mag mij. We hebben het onwijs naar onze zin”, vertelt ze in gesprek met weekblad Weekend.

Trouwen?

Mariska legt uit dat ze zeven jaar alleen is geweest. ,,Dus ik ben niet meer gewend om mijn hele leven met iemand te delen. Of ik mezelf ooit weer zie samenwonen, daar moet ik ook over nadenken. Ik heb mijn huis, hij heeft zijn huis, wie sluit compromissen? Ik weet het niet, ik ken hem net.”

Het stel kent elkaar pas drie maanden en Mariska maakt duidelijk dat ze hem inderdaad pas net kent. Toch fantaseert ze stiekem over een toekomst samen. Sterker nog: ze denkt zelfs al aan trouwen! ,,De romantiek daarvan is dat je er definitief mee zegt dat je voor elkaar kiest, maar dat kun je ook zeggen zonder te trouwen. Alleen, ik ben heel erg een romanticus. Ik vind: als ik écht voor iemand ga, dan wil ik ook trouwen. Dat vind ik heel mooi.”

Kleinschalig

Ziet Mariska een huwelijk weleens voor zich? ,,Ja, heel stiekem. Maar dat was al voordat ik hem kende”, onthult ze. ,,Het idee is gewoon: ik zie iets kleinschaligs voor me, met een mooi gezelschap ergens naartoe gaan. Nee, ik zie mezelf niet meer in een prinsessenjurk.”

Tags

BRUILOFTHUWELIJKMARISKA VAN KOLCKNIEUWE LIEFDETROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck