Mariska van Kolck ontvangt ‘De Graaf & Cornelissen Wisseltrofee’

Door: DitjesDatjes
03-01-2020

De ‘De Graaf en Cornelissen Wisseltrofee 2019/2020’ is vrijdag uitgereikt aan Mariska van Kolck tijdens een interview met Shownieuws over de nieuwe musical HAAL HET DOEK MAAR OP – van Appelscha tot Zierikzee.

Sinds 12 jaar wordt deze interne blijk van waardering voor een opmerkelijke creatieve prestatie uitgereikt. Eerder was dat aan onder meer de actrices Marjolijn Touw en Esmee Dekker. Mariska van Kolck krijgt de wisseltrofee voor haar rol als Kniertje in de musical Op Hoop van Zegen. Een rol waarmee ze vriend en vijand verraste, waarvoor ze prachtige recensies kreeg en waarmee ze het publiek tot tranen toe wist te roeren.

Mariska speelde voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder in de musicals Wat Zien Ik?! en Nonsens, de toneel-comedy Happy Hour en zal vanaf 13 januari te zien zijn in de nieuwe intieme Nederlandse musical HAAL HET DOEK MAAR OP – van Appelscha tot Zierikzee.

Ook in theaterseizoen 2020/2021 zal Mariska te zien zijn in een productie van Ruud de Graaf en Hans Cornelissen.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen