Mark van Eeuwen bevestigt breuk Anne

Door: Sinem Toprak
26-09-2018

In mei onthulde weekblad Weekend dat Mark gebroken had met zijn vriendin Anne de Blok. Tot op heden wilde Mark niets kwijt over de liefdesbreuk. En ook zijn management wilde er niets over zeggen. Op de première van Mamma Mia de musical liep hij alleen over de rode loper, en wilde hij eindelijk iets over zijn relatiestatus kwijt: ,,Ja, ik ben weer vrijgezel. Ik weet niet waarom, soms lopen dingen zo.’’

Niet vluchtig

Echt op zoek naar een nieuwe liefde is hij niet. ,,Ik ben niet van dat vluchtige. Vroeger misschien wel, maar nu niet meer. Mark had in 2008 anderhalf jaar relatie met zijn vroegere GTST-collega Lieke van Lexmond. Het duurde daarna maar liefst zes jaar voordat hij weer verliefd werd. Dit keer op Anne de Blok

Hij vindt het niet erg even single te zijn, en houdt vertrouwen in zijn liefdesleven.
,,Ik ben ervan overtuigd dat het goed gaat komen. Overigens ben ik verder heel gelukkig met wie ik op dit moment ben en waar ik op dit moment sta in mijn leven.’’

Liever samen

Mark ziet zichzelf wel met een gezin in de toekomst: ,,Het lijkt me heel leuk om kinderen te krijgen. Maar ook zonder heeft hij genoeg om handen, zo vertelt hij: ,,Ik speel in Flikken Rotterdam, dat wordt nu uitgezonden.”

Op de vraag of hij misschien toch liever alleen is, zegt Mark: ,,Nee, ik geloof erin dat het met z’n tweeën leuker is dan alleen, een soort synergie.”

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen