Mark Ruffalo denkt niet dat hij ooit nog eigen Hulk-film krijgt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Mark Ruffalo denkt niet dat hij ooit nog een eigen film van zijn Marvel-superheld de Hulk krijgt. Andere Avengers als Iron Man, Captain America en Thor kregen wel meerdere eigen films. De acteur vraagt zich bovendien hardop af of het Marvel Cinematic Universe (MCU) überhaupt ooit weer zal worden wat het eens is geweest.

“Ik zou graag een aparte Hulk-film maken, maar ik denk alleen niet dat dat ooit nog gaat gebeuren”, verzucht de acteur die in meerdere MCU-films de rol van het groene monster de Hulk speelde. “Het is erg duur om daar een hele film over te maken, daarom gebruiken ze de Hulk ook zo spaarzaam. Ik heb mezelf uit de markt geprijsd.”

Sinds de film Iron Man uit 2008 deed het genre superheldenfilms het ruim een decennium lang zeer goed in de bioscopen, maar de interesse is de laatste jaren met de komst van meer content die gelijk on demand beschikbaar kwam, wat afgenomen. “Ik denk dat de uitbreiding naar streamingdiensten erg spannend was, maar hét ding van Marvelfilms was dat je drie jaar moest wachten op de volgende. Dat creëerde een soort mysterie”, zegt de acteur in gesprek met het tijdschrift GQ. “Wordt het ooit weer wat het eens is geweest? Ik weet het niet.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck