Mark Rutte blikt terug op geslaagd Lowlandsdebuut

Door: DitjesDatjes
18-08-2019

Mark Rutte was zondag voor het eerst op Lowlands. De premier was te gast bij de talkshow Villa Lowlands en had hier een naar eigen zeggen leuk gesprek, onder het genot van een biertje, met presentator Martijn de Greve en ‘huisbutler’ Roel Maalderink. “Dit was weer eens iets anders dan de gemiddelde talkshow”, aldus Rutte, die voor de informele gelegenheid gehuld was in een polo, spijkerbroek en gympen, na afloop op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Het aanwezige publiek mocht bepalen over welk maatschappelijk thema we gingen praten. Dat werd ‘Onderwijs en Ontwikkeling’ en leverde een gesprek op over onder meer lesgeven en het belang van geschiedenis”, vertelt de premier, die het podium op kwam met het door het publiek gekozen nummer Uptown Funk van Bruno Mars. “Ook kwam muziek aan bod, want het blijft natuurlijk Lowlands. Wat mij betreft was het een geslaagd Lowlandsdebuut!”

Om tijdens zijn eerste keer de festivalsfeer te proeven, kreeg Rutte van festivaldirecteur Eric van Eerdenburg een rondleiding over het terrein in Biddinghuizen. Ook ging hij op de foto met verschillende bezoekers.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD