‘Mark Rutte heeft liefde gevonden’

Door: Tanja Brouwer
07-08-2019

Eeuwige single Mark Rutte zou eindelijk een vrouw aan de haak hebben geslagen. In de negen jaar dat hij minister president van Nederland is heeft hij, zover bekend is, nog niet één keer een serieuze relatie gehad. Maar daar zou onlangs verandering in zijn gekomen.

Tekst gaat verder onder advertentie

New York

De VVD’er zou namelijk samen met zijn vriendin in New York zijn geweest.  Dat staat in weekblad Weekend. ,,Onze bron sprak daar met een medewerker van de Amerikaanse veiligheidsdienst, die terloops opmerkte dat hij onlangs in New York de Nederlandse premier en zijn partner had begeleid”, staat er in het tijdschrift. ,,De vrouw in kwestie woont volgens hem in New York en Rutte en zij hadden zich verliefd gedragen.”

Geruchten

Als Mark echt een vriendin zou hebben, dan is dat niet alleen leuk voor hem omdat hij nu zijn leven met iemand kan delen maar ook omdat de roddels en geruchten dan misschien ophouden. Vooral de eerste jaren dat hij premier was ging het gerucht dat Mark homoseksueel zou zijn. Hij en Rtl-verslaggever Erik Mouthaan zouden zelfs een relatie hebben. Beide mannen ontkenden dit. Ook Marieke Elsinga werd regelmatig in verband gebracht met de politicus. De twee zouden een oogje op elkaar hebben en vooral Mark zou met haar flirten. Of dit klopt is niet zeker, maar het is ieder geval niets geworden tussen hen.

Meer DenD