Mark Rutte ‘mist een partner’ in zijn leven

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Als het aan Mark Rutte ligt zijn zijn dagen als vrijgezel liever gisteren dan vandaag voorbij. De demissionair premier vertelt openhartig dat hij een partner mist in zijn leven…

Of Rutte niet al iemand aan de haak geslagen heeft is nog onduidelijk. Onlangs praatte de VVD-voorman zijn mond voorbij en verklapte hij dat hij met Kerst een romantisch weekend in Putten gehad heeft. Toen hem gevraagd werd wie de mysterieuze metgezel was reageerde Rutte mysterieus. ,,Ja, dat is geheim”…

Liefde

Het liefdesleven van de demissionair premier is altijd en groot mysterie geweest. Zelden laat hij zich er over uit en nooit eerder zagen we hem met een partner aan zijn zijde.

Toch werd er ronduit gespeculeerd over de eventuele nieuwe vriendin of vriend van Rutte, maar tot nu toe is dit alleen bij geruchten gebleven.

Veel lijkt Rutte er niet om te geven dat hij tot nu toe de liefde nog niet gevonden heeft, alhoewel daar de laatste tijd verandering in lijkt te komen. De premier liet eerder in Linda’s Wintermaand weten dat hij graag zijn gang gaat, maar dat een nieuwe vlam niet wordt uitgesloten in zijn leven.

Missen

Nu zet de premier zelfs een stapje verder: hij geeft toe dat hij een partner mist in zijn leven. In een interview aan Story verklapt Mark zijn verlangen.

,,Mijn dagelijks leven is zo druk dat ik voor mijn gevoel nauwelijks tijd zou hebben voor een vaste relatie”, onthult Mark. Toch kriebelt het bij hem…

Rutte bekent dat hij verlangt naar iemand om zijn leven mee te delen.,,Maar natuurlijk, op sommige momenten mis ik die partner ook wel. Bijvoorbeeld rond het overlijden van mijn moeder of na een dag waarop ik lastige besluiten heb genomen om corona tegen te gaan”.

LEES OOK:

Met DEZE vrouwen (en mannen) zou Mark Rutte een relatie hebben gehad

Tags

LIEFDEMARK RUTTEPARTNERVRIENDVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie