Marlijn Weerdenburg: ,,Het was een hels jaar”

Door: DitjesDatjes
06-09-2018

Op 11 september mag Teun, het zoontje van actrice Marlijn en haar vriend Paul, zijn eerste kaarsje uitblazen. Sinds ze vorig jaar moeder werd heeft Marlijn het naar eigen zeggen best zwaar te verduren gehad.

Labiel

,,Het is heel leuk hoor maar ook heel zwaar”, vertelt de 35-jarige actrice aan Weekend. ,,Ik heb echt moeten wennen aan het weinige slapen, je wordt er toch wat labiel van en je lontje wordt wat korter. Teun heeft in het begin veel gehuild, dus dat was best eventjes schipperen.”

Het nieuwe ouderschap zorgde er ook voor dat Marlijn en Paul uit elkaar dreigden te groeien. ,,Je raakt elkaar een beetje kwijt. Wij hebben allebei in een soort overlevingsmodus gestaan: we moeten proberen te slapen, voor het kindje zorgen en we moeten ook nog naar ons werk. Je bent dan heel erg op jezelf en de baby gericht en helemaal niet op elkaar.” 

Lekker uitslapen

Gelukkig trok het stel op tijd aan de bel, gingen ze een nachtje samen naar Antwerpen waar ze goed met elkaar gepraat hebben. ,,Dan besef je wel weer: jij bent wel heel leuk! Daar konden we gewoon praten en lekker uitslapen.” 

Ook de vakantie met Teun op Terschelling heeft het gezin goed gedaan. ,,Paul en ik zijn elkaar nu weer een beetje aan het terugvinden.”

Meer DenD