‘Maroeska Metz heeft rol in The Passion’

Door: Tanja Brouwer
08-04-2019

Sinds haar deelname aan Heel Holland Bakt is Maroeska Metz een Bekende Nederlander. Ze wordt op veel plekken herkend, en veel mensen hebben een mening over haar. Helaas niet altijd positief. Toch kijkt ze misschien goed terug op haar deelname, want het levert haar een nieuw baantje op!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Camjo

In het Paasspektakel The Passion heeft ze namelijk een rol gekregen! Ze wordt namelijk Camjo en loopt mee tijdens de processie. Dat heeft DenD vernomen uit betrouwbare bronnen.  Dat betekent dat opnieuw miljoenen mensen Maroeska op televisie gaan zien. Hopelijk valt ze dan beter in de smaak dan bij Heel Holland Bakt, want haar deelname aan dat programma werd door maar weinigen op prijs gesteld.

Kijkers vonden haar namelijk niet zo sympathiek en hadden er moeite mee dat Maroeska zelf een kookboek had uitgebracht. Velen vonden haar dan ook geen amateur meer maar een professional en haar deelname zou dan ook niet rechtvaardig zijn.

Reünie

Haar medekandidaten vonden Maroeska een stuk sympathieker dan de kijkers. Afgelopen vrijdag was er namelijk een reünie van HHB-kandidaten van haar seizoen bij haar thuis.

Veel rollen in The Passion zijn al bekend. Zo spelen Edwin Jonker en Edsilia Rombley Jezus en Maria, Martin Krabbé is de verteller en Klaas van Kruistum doet verslag van de processie.

 

Meer DenD