Married at First Sight zwaait af met ruim 1,1 miljoen kijkers

Door: DitjesDatjes
26-02-2020

Married at First Sight heeft het seizoen goed afgesloten. Voor de laatste aflevering van het RTL 4-programma zaten dinsdagavond ruim 1,1 miljoen mensen voor de buis. Daarmee heeft het een vijfde plek behaald in de kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek.

De afgelopen weken scoorde de show, waarin koppels elkaar pas op de trouwdag voor het eerst ontmoeten, al twee keer eerder meer dan een miljoen kijkers. De eerste aflevering in januari werd door 844.000 mensen gezien. Dit seizoen werd de show, gepresenteerd door Carlo Boszhard, voor het eerst op zowel maandag als dinsdag uitgezonden.

De wereld draait door blijft in de laatste weken een groot kijkerspubliek trekken. De talkshow wist dinsdag ruim 1,4 miljoen kijkers te boeien, goed voor een plek in de top drie. Jinek en Op1 vielen allebei buiten de top tien. Jinek eindigde met 760.000 kijkers boven Op1. De talkshow op NPO 1 moest het doen met 675.000 kijkers.

De best bekeken programma’s van de avond waren het NOS Journaal van 20.00 uur (2 miljoen kijkers) en 18.00 uur (bijna 1,5 miljoen).

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen