Mart Hoogkamer wordt verrast op verjaardag

Mart Hoogkamer wordt verrast op verjaardag
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Mart Hoogkamer werd vrijdag 25 jaar. Zijn verjaardag is, ondanks Bevrijdingsdag, niet zomaar voorbij gegaan. De zanger kreeg daarnaast ook nog een bijzonder cadeau.

Jennifer, de vriendin van Mart, deelt beelden van de verrassing op Instagram. In de video wordt hij toegezongen door vrienden. ,,Weer een jaar ouder! Samen sterker.. nog meer dromen waar maken.. en nog meer veel meer LIEFDE. Ik wil nog 100 verjaardagen vieren met jou. Dankbaar voor deze lieve mensen om ons heen”, schrijft Jennifer bij de post.

Bijzonder cadeau

Hoogkamer kreeg niet naast de verrassing niet zomaar een cadeau. Van zijn goede vriend Wesley Sneijder kreeg hij een draaiorgel. De oud-voetballer stond rond middernacht voor zijn deur om Mart te verrassen. De zanger zag het zelf absoluut niet aankomen en kwam dan ook in zijn badjas naar buiten.

Reden achter stemproblemen

De zanger lag vorig jaar onder vuur toen hij kampte met stemproblemen. Zijn optredens werden voortdurend geannuleerd, maar er werd vaak geen duidelijk oorzaak gegeven. Het gebeurde op een gegeven moment zo vaak dat fans twijfels kregen. Mart kreeg te maken met een dubbele longontsteking, maar veel fans geloofden hem niet. ,,Dat was niet leuk”, vertelt Mart aan weekblad Story.  Dat hij op een gegeven moment last kreeg van stemproblemen was namelijk niet zo gek te noemen, volgens hem. ,,Het is zo hard gegaan met mijn carrière. Ik zat in een tunnel en kwam er niet meer uit. Het ging maar door en door en door, en ik kon niet op de rem trappen”. Mart kwam zichzelf hierdoor tegen, en moest op de rem trappen.

Tags

MART HOOGKAMERVERJAARDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck