Märtha Louise baalt van opdringerige paparazzi

Door: DitjesDatjes
18-05-2020

De Noorse prinses Märtha Louise is niet te spreken over persfotografen. In een podcast vertelt ze zich een tijdje geleden erg gestoord te hebben aan de opdringerige paparazzi.

De prinses werd in februari stiekem gefotografeerd terwijl ze met haar vriend Durek Verrett genoot van een strandvakantie op Hawaï. “Dat was kort na de dood van Ari”, vertelt Märtha Louise in de Noorse podcast Tut och mediekjör. Haar eerste man, schrijver Ari Behn had eind december van het vorig jaar zelfmoord gepleegd. “We wisten niet dat de foto’s genomen waren.”

Wat Märtha Louise, de oudere zus van kroonprins Haakon, vooral stoort, was dat de foto’s wekenlang in de media te zien waren. “Dat was niet prettig voor de kinderen”, zei ze daarover. Samen met Ari heeft ze drie tienerdochters. Ook vond ze het vervelend dat er allerlei dingen werden geschreven over haar waar ze geen weerwoord op kon geven.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen