Märtha Louise en Durek in Vanity Vair over sjamanisme

Door: DitjesDatjes
12-11-2020

Sjamaan Durek is blij dat het sjamanisme eindelijk gebruikelijk aan het worden is. Dat vertelt de liefde van Märtha Louise op Instagram over zijn interview met Vanity Fair, waarin hij samen met zijn vriendin spreekt over het sjamanisme.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het sjamanisme is het beïnvloeden van bovennatuurlijke krachten door een sjamaan. Die kan contact leggen met geesten, meestal om ziektes te genezen. “Het overstappen naar de mainstream mensen zal veel moed en kracht vergen, want mensen zullen onze ideeën raar vinden”, schrijft Durek onder enkele foto’s van het stel samen. “Mensen voelen zich comfortabel in de wereld zoals die nu is.”

In mei 2019 maakten de 49-jarige zus van kroonprins Haakon van Noorwegen en de 45-jarige sjamaan hun relatie wereldkundig. Durek schrijft daarom in zijn bericht ook dat hij Vanity Fair dankbaar is dat het stel hun liefde aan de wereld kan laten zien.

Ook Märtha Louise zelf reageert op het bericht. “Geweldig hoe we samen nieuw terrein betreden”, schrijft ze. “Bedankt aan iedereen die ons hierbij hielp.”

 

BUZZR

 

 

Meer DenD