Martien boos op pers: ‘Laat me met rust’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Chateau Meiland, het nieuwe programma Cash or Trash én grote winnaar van de Gouden Televizier-ring. Martien Meiland is niet meer weg te denken op de buis. Het leek erop dat de BN’er enorm van alle media aandacht geniet, maar daar komt langzamerhand toch verandering in…

Privéleven

Alle media hebben vragen aan de kasteelheer over zijn privéleven. Vragen als ,,Hoe zit het nou tussen jou en Caroline van Eeden? Heb je bonje met haar?” of ,,Is je dochter Maxime weer aan het daten?” worden volgens de presentator hem iets té vaak gesteld.

Geen antwoord

Zo werd Martien bij radiozender Qmusic ook weer ondervraagd over het contact met Caroline. Maar de mediapersoonlijkheid geeft niet echt antwoord op de vraag. ,,Dat vind ik allemaal zo… Mensen schrijven allemaal zo veel dingen” zegt hij. ,,Dan word ik ook weer gebeld door één of ander blad en dan vragen ze ook of onze Maxime aan het daten is met iemand enzo” aldus een geïrriteerde Meiland.

‘Wat een gezeik’

Het is bij roddelbladen het gesprek van de dag: het liefdesleven van zijn dochter Maxime Meiland. De SBS 6-ster gaat verder: ,,Dan denk ik: schei toch uit, die meid is hier gewoon hard aan het werk op het chateau.” Aan de andere kant begrijpt hij het ook, maar blijft het toch vervelend vinden. ,,Weet je, ik snap het wel, die mensen die bij zo’n roddelblad werken moeten ook leven, maar laat mij alsjeblieft met rust. Wat een gezéik.”

,,Maar heb je nou ruzie met Caroline?” Daar wil Martien niet op in gaan: ,,Nee, weet je, dat is allemaal gedoe en dat gaat niemand wat aan!”

Tags

CHATEAU MARILLAUXCHATEAU MEILANDMARTIENMARTIEN MEILANDMEDIAMEILANDPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie