Martien brengt boek in eigen beheer uit

Martien Meiland
Door: DitjesDatjes
31-08-2020

Martien Meiland brengt de biografie over zijn leven in eigen beheer uit. Uit gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt dat de kersverse uitgeverij Ostajo in handen is van Meiland zelf. Bestuurder is Erica Renkema, ooit echtgenote van Meiland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het 320 pagina’s dikke boek waarover Martien en zijn gezin aankondigen dat ze werkelijk álles zeullen vertellen over de hoogte- en dieptepunten in hun leven en beloven zichzelf bepaald niet sparen, wordt dus in eigen beheer uitgegeven.

LEES OOK:

Martien Meiland brengt boek uit

,,Zelden was de typering ‘met een lach en een traan’ meer op z’n plaats” staat vermeld op de website van de uitgeverij, die naar nu blijkt zakelijk volledig wordt gecontroleerd door de Meilandjes en de auteur Jan Dijkgraaf.

Dijkgraaf geniet bekendheid als de man achter de blog Briefje van Jan, waarin hij iedere dag kort maar vlijmscherp personen in het nieuws de maat neemt.

De auteur was ook enige tijd medewerker van Radio Veronica waar hij een dagelijkse column had in het programma van Wilfred Genee. Hij stapte daar echter boos op nadat hem werd verboden een negatieve column over Gordon voor te lezen.

Volgens Dijkgraaf heeft hij een innige band met de Meilandjes opgebouwd tijdens een wekenlang bezoek aan het Chateau.


Meer DenD