Martien in supermarkt: ‘Alle schappen leeg!’

Martien Meiland
Door: DitjesenDatjes
16-03-2020

Ook Martien Meiland merkt de gevolgen van het corona-virus. De man en zijn gezin zijn niet in Nederland, maar in Frankrijk en ook daar zijn mensen flink aan het hamsteren geweest. Martien, die vanavond voor vier gasten moet koken, treft lege schappen aan.

Aardappels op

In een filmpje dat dochter Maxime op Instagram post staat hij bij een rij met veel lege schappen. Vooral de onderste schappen zijn helemaal leeg, en daar lagen de aardappelen. De man vertelt dat alle restaurantjes dicht zijn en zijn vier gasten dus in het chateau blijven eten. Aardappelen en ook de spaghetti zijn dus op en wat Martien uiteindelijk gaat koken heeft hij niet verteld.

Toch lijkt hij niet heel rouwig te zijn om alle gebeurtenissen rondom het virus. Even later post Maxime een filmpje waarin Martien vertelt het ‘heerlijk’ te vinden om in quarantaine te zitten. Het gezin heeft flink uitgepakt want op tafel staat stokbrood met wat smeersels en zelfs wat sushi. Dochter Claire lijkt maar weinig mee te krijgen van alle ophef want zij zit geconsenteerd een filmpje op de iPad te kijken.

De kasteelheer lijkt nog niet na te denken over een eventuele sluiting van het chateau.

Meer DenD