Martien krijgt bakken kritiek om foto

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tv aan, bordspel op tafel, een appeltaart bakken of een boek erbij pakken: Nederlanders zitten vanavond massaal thuis tijdens de eerste avond waarop de avondklok geldt. Martien Meiland deelt op Instagram een idee om te doen, maar krijgt in plaats van bedankjes bakken kritiek.

Karaokefeest?

De foto die Martien deelt is in deze coronatijd ook opmerkelijk. Samen met vier personen staat hij in knalroze jassen te poseren en niemand houdt afstand van elkaar. ,,Wellicht heb je niks te doen in coronatijd, maar een karaokefeest thuis kan altijd!”, schrijft de voormalig kasteelheer bij de foto. Hoewel er veel mensen positief reageren, kunnen er ook een hele hoop volgers de foto niet waarderen.

Kritiek

,,Leuk…zou ik ook wel willen, maar ja. Ik hou me aan de regels.” Een ander schrijft: ,,Corona-proof?”. Vervolgens krijgen de volgers die kritisch reageren weer reacties van andere volgers. Sommigen geven hen gelijk, maar veel mensen vinden ook dat ze niet moeten zeuren. Een aantal mensen denken te weten waarom de mensen op de foto geen afstand houden: onder de vier mensen bevindt zich ook Erica en de andere drie zijn crewleden. Stuk voor Stuk zouden die getest zijn voor de opnames, zodat ze toch kunnen blijven werken.

Tags

FEESTJEKRITIEKMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck