Martien lacht Caroline van Eeden uit: ‘Geestelijk mishandelen?’

Martien lacht om Caroline
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Martien Meiland lacht Caroline van Eeden uit nadat zij de familie Meiland ervan heeft beschuldigd haar geestelijk te hebben mishandeld. ,,Geestelijk mishandelen? Ik vind dat zó lachwekkend.”

Nagejaagd, het boek van Caroline van Eeden, verschijnt deze week en daarin vertelt ze álles wat ze met de familie Meiland meegemaakt heeft. Zo zegt ze dat Maxime Meiland droomde van een dubbelleven als escortdame voor rijke mannen en vertelt ze over het seksleven van Martien.

‘Het was geestelijke mishandeling’

Caroline schrijft in haar boek zelfs dat ze geestelijk is mishandeld door de familie. Ze had namelijk niet alleen problemen met Maxime, maar ook met Erica. ,,Voor Maxime en Erica was ik doodsbang geworden. Zes maanden lang hadden ze mij zo gemanipuleerd, getreiterd en gekweld dat ik geestelijk en lichamelijk gebroken was. Letterlijk geknakt”, aldus Caroline in haar boek. ,,Er was niets meer over van de zelfverzekerde, optimistische en vrolijke Caroline die altijd in het moment leefde. Ik besef dat het zware woorden zijn, maar het was gewoon geestelijke mishandeling.”

Martien lacht Caroline uit

In gesprek met Shownieuws reageert Martien op de beschuldigingen van Caroline. ,,Geestelijk mishandelen? Nou, ik vind dat zó lachwekkend! Ja, ik moet daar echt heel erg om lachen.” Martien is niet van plan het boek te gaan lezen. ,,Nee, dat vind ik echt zonde van mijn tijd. Ik heb wel andere dingen te doen in dat drukke pension. Ik weet alles al van de familie Meiland en van mevrouw Van Eeden weet ik eigenlijk ook alles al.”

Hysterischer

In haar boek vertelt Caroline ook dat Martien en Maxime veranderen zodra de camera’s draaien. ,,Het viel me op dat sinds we door SBS werden gevolgd, Martien en Maxime zich anders gedroegen”, schrijft Caroline. ,,Martien werd nog hysterischer en Maxime probeerde het lieve-slimme-kijk-mij-eens-gewoon-zijn-meisje te spelen. Dat lukte haar tot op zekere hoogte. Als iets haar niet aanstond, viel ze uit haar rol en vlogen de scheldwoorden in het rond.”

Tags

CAROLINE VAN EEDENMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck