Martien loopt opnieuw inkomsten mis

Meiland brocante markt
Door: DitjesenDatjes
03-06-2020

De afgelopen periode is voor de familie Meiland erg zwaar geweest. Dit jaar draaien ze naar alle verwachting hun laatste seizoen in Chateau Marillaux, maar door het coronavirus hebben ze alle boekingen moeten cancelen. En nu blijkt ook hun jaarlijkse brocante markt niet door te gaan. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Entree geld

De markt zou plaatsvinden op het terrein van de Meilandjes op 20 en 21 juni van dit jaar. Er zouden tussen de 50 en 100 kraampjes staan en bezoekers moesten 2.50 euro entree betalen. Dat kan dus flink oplopen, want normaal zouden er naast Franse mensen en andere toeristen uiteraard ook veel Nederlanders op afkomen. Nu blijft het dat weekend dus stil op Chateau Marillaux. 

Alles geannuleerd

Eerder deze week liet de familie weten dat ze alle boekingen voor dit seizoen hebben geannuleerd, ondanks dat toeristen vanaf 15 juni weer het land binnen mogen. ,,Het chateau is niet in te richten om aan de voorwaarden te voldoen, tenzij wij een halve bezetting zouden realiseren”, is de reden van de familie Meiland voor het annuleren. ,,Om echter geen onderscheid te maken tussen wie we wel en wie niet een zorgeloos verblijf op het chateau kunnen bieden, hebben wij daarom, met pijn in ons hart en na uitgebreid overleg, helaas moeten besluiten alle reserveringen te annuleren.” Iedereen die een aanbetaling heeft gedaan, krijgt uiteraard zijn geld terug.

Martien, Erica en Maxime lopen nu ongeveer duizend euro per dag aan inkomsten mis.

Meer DenD