Martien Meiland breekt belofte aan teleurgestelde Nadège

Martien Meiland
Door: Charlotte Wijnen
30-06-2021

Hoewel Martien Meiland enthousiast reageerde toen Nadège weer contact met de familie opnam, heeft hij tóch geen toenaderingspoging gedaan. En dat had hij wel beloofd…

‘Dat vind ik jammer’

Toen hond Bommel overleed, besloot Nadège weer contact met de familie Meiland op te nemen. In de laatste aflevering van Chateau Meiland zien we hoe Martien en Erica de mail van Nadège openen. Martien bloeide helemaal op. ,,Nou dat vind ik toch aardig!” riep hij meteen.

Meteen stelt hij voor om Nadège eens uit te nodigen voor koffie. Maar Maxime trekt gelijk een zuur gezicht. Zij vindt Nadège ‘vréselijk’. ,,Kwam ze steeds met dat rode autootje om geld vragen.” Maar Martien houdt vol: hij wil Nadège hoe dan ook weer zien.

Maar na drie maanden heeft Nadège nog steeds niets gehoord van Martien. ,,Ik ben niet uitgenodigd voor koffie”, vertelt ze teleurgesteld aan weekblad Weekend. ,,Dat vind ik jammer, want ik zou ze graag willen zien.”

‘Ik heb nog steeds geen werk’

Dat Maxime haar niet aardig vindt, begrijpt de huishoudster niet. ,,Ik vraag nooit iemand om geld.” En dat terwijl ze op dit moment geen cent te makken heeft.

Nadège leeft namelijk van een paar honderd euro in de maand. ,,Ik heb nog steeds geen werk. Ik krijg 500 euro per maand, maar mijn huur is alleen al 300 euro, en dan heb ik mijn andere vaste lasten ook nog”, vertelt Nadège. ,,Het is moeilijk om van zo weinig te leven, maar ik heb geen keus.”

Nadège blijft wachten

Maar de huishoudster gaat sinds het contact met de Meilandjes is verbroken, gewoon weer verder met haar leven. Ook maakt ze duidelijk dat ze helemaal niet eenzaam is. ,,Voordat ik de familie Meiland leerde kennen, leefde ik zonder hen, en dat gaat nu gewoon door.”

Maar ze hoopt wel dat het afspraakje voor een kopje koffie er ooit nog van komt. ,,Ik wacht tot hij contact met mij opneemt.”

Meer DenD