Martien Meiland: ‘Dit loopt uit de hand’

Martien Meiland
Door: Eva Steins
07-04-2021

Na jaren in de spotlight kan Martien Meiland nog steeds overweldigd zijn van alle aandacht. Zo laat de voormalige kasteelheer op Instagram weten dat het uit de hand begint te lopen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Filmpje

Het is misschien wel de bekendste familie van Nederland: de familie Meiland. Op Instagram laat Martien weten overweldigd te zijn door alle fanmail die zij krijgen.

Te zien is hoe de familie overladen wordt met post van fans. ,,Het loopt uit de hand!”, roept Martien. ,,Lieve mensen, lieve fans! Zoals je ziet is het een druilerige dag, het is saai. We zijn volop kaarten aan het schrijve. Kijk die bak! Honderden kaarten!”

Reacties

Martien laat weten dat het te veel werk is om op iedereen te reageren. ,,”Je begrijpt, wij kunnen niet iedereen een kaart terugsturen. Dat is zoveel werk, dan zitten we hier nog jaren te schrijven! Ik hoop dat je dat begrijpt… Je mag van geluk spreken dat je nog een kaart krijgt.”

Daar hebben niet al zijn volgers begrip voor. ,,Nee, dat kan niet. Iedereen verdient een kaart terug”, reageert een volger.

Een ander staat de familie bij. ,,Vind het al knap dat jullie zo druk zijn met die kaarten. Kan het helemaal voorstellen dat dit niet te doen is… succes!”

Meer DenD