Genomineerd: Martien Meiland irritantste BN-er

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Martien Meiland is genomineerd voor een bijzondere prijs. De kasteelheer maakt kans om verkozen te worden tot de irritantste BN-er in een reclame. Het gaat hierbij om ‘zijn irritante stem’ in het tv-spotje van de Vriendenloterij Bingo.

Kijkcijferkanon

Als het aan Radar ligt is Martien Meiland veel te veel op de televisie te zien. De SBS-ster maakte met zijn optreden in de Vriendenloterij zelfs zo veel irritatie los, dat hij genomineerd is voor een Loden Leeuw.

Samen met onder meer Thomas Acda pronkt Meiland op de lijst van meest irritante BN-ers (in een reclame). Jaarlijks onderzoekt Radar welke spotjes en BN-ers kijkers het meest irritant vinden.

In een persbericht schrijft de redactie van Radar waarom zij Martien hebben genomineerd. ,,Het SBS-kijkcijferkanon is veel op televisie en dit spotje ook.” Ook schrijven kijkers hun irritaties over Martien’s ‘onuitstaanbare stem’.

,,Wanneer je de tv aanzet, zie je hem weer met zijn irritante stem” en ,,Mocht hij winnen dan zal ik de prijsuitreiking ook op mute bekijken,” klinkt de kritiek.

Ook op de meest irritante reclame kan vanaf nu worden gestemd. Op dat beeldje maken Hornbach, Haribo, Decupré, Beter Horen en Plameco kans.

De ‘winnaars’ van de Loden Leeuw-beeldjes worden op 30 november bekendgemaakt in de uitzending van Radar.

Tags

LODEN LEEUWMARTIEN MEILANDRADAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck