Martien Meiland haalt keihard uit naar Frank en Rogier

Martien Meiland
Door: Eva Steins
22-03-2021

In zijn biografie maakte Martien Meiland er geen geheim van dat hij Frank en Rogier niet kan luchten of zien. Nu haalt de Chateau Meiland-ster weer keihard uit naar het tv-duo…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het boek van Martien stond vol met openbaringen over welke BN-er Martien wel én niet mag. Zo kwamen ook Rogier en Frank aan bod, die na een aanvaring met Martien jaren geleden niet gespaard werden…

‘Arrogant’

In zijn biografie laat Martien duidelijk merken dat de heren hem het bloed onder de nagels vandaan halen. ,,Er werd ook een keer gezegd dat ik die Frank en Rogier, die eerst ‘Paleis voor een Prikkie’ deden, niet moet. Dat is ook zo,” vertelt Martien.

,,Die deden ooit een kleine opname bij Van Roon . Ze kwamen uit een hele grote auto stappen met zo’n heel klein hondje. Ik stond ze op te wachten bij de deur. En een van die twee zei gelijk: ‘Hallo, jongeman, kun jij even water halen voor dat hondje?’ Dan ben ik gelijk klaar met die lui”, aldus de kasteelheer.

Toen Martien het duo later tegenkwam bij het Televizierring-gala werd de vete niet bepaald rechtgezet. ,,Arrogant! Toch een bepaalde blik waarmee ze je aankijken”, schrijft Martien.

SBS

Dat Frank en Rogier overstapten van SBS 6 naar RTL komt dus best goed uit voor Chateau Meiland-ster Martien. Hij zwaait de mannen met een lach op zijn gezicht uit. ,,Ik ben blij dat ze weg zijn bij SBS,’ haalt Martien uit. ,,Ga maar lekker naar Peter van der Vorst.”

LEES OOK:

Martien Meiland had moeite met samenwonende Maxime en Leroy

Meer DenD