Martien Meiland had moeite met samenwonende Maxime en Leroy

Martien Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer kochten onlangs hun eerste huis samen. Het verliefde stel ging voor het eerst samenwonen, iets waar vader Martien aan het begin best moeite mee had…

Het gaat goed met Leroy en Maxime. Niet alleen gingen zij onlangs voor het eerst samenwonen, ook verwacht het stel in het najaar hun eerste kindje samen. Dat betekent dat Claire, de dochter van Maxime, er een broertje of zusje bij krijgt.

Samenwonen

Maxime heeft altijd samen met haar ouders gewoond. Ook toen zij besloten in 2019 naar een Frans chateau te verkassen, pakte Maxime en haar dochtertje Claire de biezen en verhuisden zij mee.

Toen de familie klaar was met het Franse avontuur verhuisden zij terug naar Nederland. Zij kochten een woonboerderij in Hengelo met drie aparte woonoppervlaktes, in het kader van ‘samen, maar toch apart wonen’.

Helaas voor de familie bleek er iets mis te zijn met de vergunning van de drie woningen, waardoor zij weer moesten vertrekken. Op dat moment maakte Maxime de keuze om een huis te kopen samen met Leroy, waar zij samen met haar dochter gaat wonen.

Moeite

Een bittere pil voor Martien, die gewend was zijn dochter en kleindochter elke dag om zich heen te hebben. In de Youtube serie ‘Open Kaart’ met Robbert Rodenburg onthult Martien dat hij even moest slikken toen hij het nieuws van Maxime hoorde. ,,Ik moest heel erg schakelen toen Maxime zei dat ze met Leroy gaat samenwonen met Clairetje”, gaf Martien toe.

,,Toen dacht ik, verdomme, Clairetje komt elke dag ‘opa, opa’ bij mij. Dan gaan ze ook nog twee maanden eerder verhuizen. Ik zei al tegen Maxime dat ze gewoon heel vaak moeten komen.”

Tags

CHATEAU MEILANDCLAIRE MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDSAMENWONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck