‘Martien Meiland klaar voor nieuwe liefde’

Door: Ditjes en Datjes
27-10-2019

Ze zijn al jaren samen, Martien Meiland en zijn vrouw Erica. Dit jaar is het stel zelfs voor de derde keer getrouwd. Maar het bed delen ze niet met meer elkaar, aangezien Martien op mannen valt. De kasteelheer zei eerder nog dat niemand Erica’s plekje zou kunnen innemen. Maar heeft hij nu dan toch iemand gevonden?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wederzijds?

,,Wat een leuke man!” zegt Martien in het voorstukje van de laatste aflevering van Chateau Meiland. Hij heeft het over de fotograaf die langskomt om zijn chateau vast te leggen. ,,Helemaal warm kreeg ik het van hem.” Het is overduidelijk dat de mediapersoonlijkheid de Fransman ziet zitten. Of het wederzijds is, is niet duidelijk.

Geen behoefte

,,De liefde is wel gebleven, maar de seksuele relatie is over” vertelt Erica in het eerste seizoen van Chateau Meiland. Ze laat weten dat ze het wel fijn vindt zo. ,,Ik heb ook helemaal geen behoefte aan een relatie op dit moment en Martien ook niet” vervolgt Erica. Ze voegt er nog aan toe dat ze destijds met hele andere dingen bezig waren. Maar zo te zien zijn tijden blijkbaar veranderd…

Flirten

Op zijn Martiens probeert hij te flirten met de Franse fotograaf. ,,Zeg, moet je eens luisteren, moet jij wat drinken?” vraagt hij in het Nederlands terwijl de knappe Fransman er helemaal niets van begrijpt. Martien Meiland probeert hem uiteraard een wijntje aan te smeren maar daar heeft de fotograaf geen interesse in. ,,No alcohol.”

‘Oh wat is hij enig’

De 58-jarige is hoteldebotel. Hij vindt alles mooi aan de man, zelfs zijn naam (die hij overigens niet hardop zegt) en komt niet helemaal meer uit zijn woorden: ,,Ik vind dit een hele leuke man gewoon. Hij heeft hele prachtige ogen en, hoe heten die dingen hier? Wimpers!”

Maar dan ontdekt Martien een enorme afknapper: ,,Hij heeft alleen een te korte broek aan zie ik nu. Te hoog water. Dat is dan weer een afknapper…” Klik hier om de video te zien.

Meer DenD