Martien Meiland vindt ‘Nederland te vol’ en stemde op PVV

martien Meiland vindt Nederland te VOL
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Martien Meiland is team PVV. Bij de afgelopen verkiezingen heeft hij op de partij van Geert Wilders gestemd. Dit laat hij weten in het programma Boerderij van Dorst. Hij vindt Nederland te vol en is geen fan van hoofddoekjes en steunt daarom de Partij Voor de Vrijheid.

,,Ik heb Geert Wilders gestemd. Ja, ik heb Geert gestemd. Moet je luisteren, ik wist het niet! Op wat je moest stemmen”, zegt Martien tegen Caroline van der Plas in het programma Boerderij van Dorst. ,,En toen dacht ik: nou, dan doe ik die man. Het wordt ook echt te vol in Nederland. Ik vind het echt. Ja, ja. Te druk.”

Racistisch

Caroline, de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging, vindt het dapper dat Martien dit vertelt aan zo’n 665.000 kijkers. ,,Als je zoiets zegt dan word je gelijk als een racist bestempeld, hè?” vindt Caroline. ,,Terwijl de zorgen die Martien heeft, die hebben heel veel mensen. En dat wil niet betekenen dat je alle vluchtelingen moet weigeren.”

Martien vindt het maar raar dat veel bekende Nederlanders niet durven te zeggen op wie ze hebben gestemd. ,,Dan denk ik: hoezo durf jij dat niet te zeggen? Was het niet ook deze keer de tweede grootste partij na de VVD?” Caroline: ,,Nee, D66 en daarna PVV.” Raven van Dorst, voorheen Ryanne, wordt ook gevraagd op wie ze heeft gestemd.

Raar

,,Ik heb ehh… Nou, daar word ik ook voor afgemaakt als ik dat hier hardop zeg. Ik heb Partij voor de Dieren gestemd.” Martien: “Oh, Erica ook!” Toch vindt Raven het raar dat Martien op PVV heeft gestemd. ,,Zo’n Geert Wilders is best wel onverdraagzaam in wat hij zegt over bepaalde minderheden. Over Marokkanen bijvoorbeeld.”

Martien wil hier graag iets over kwijt: ,,We hebben het ook een hele tijd gehad over het dragen van de hoofddoekjes. Dan denk ik: mevrouw, waarom moet u een hoofddoekje op?” En geeft vooral mannen de schuld. ,,Omdat de man niet naar de vrouw kan kijken omdat hij seksueel opgewonden wordt? Dan denk ik: dan doe je toch een heel groot ding om je eigen kruis heen? En laat die vrouw lekker mooi haar haar wapperen in de wind. Daar gaat het in feite om. Allemaal die mannen, hè? Die mannen”, aldus Martien.

[poll id=”27″]

Tags

BOERDERIJ VAN DORSTCAROLINE VAN DER PLASGEERT WILDERSMARTIEN MEILANDPVVRAVEN VAN DORSTRYANNE VAN DORST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck