Martien Meiland vol walging over Boer zoekt Vrouw: ‘Báh’

Martien Meiland
Door: Eva Steins
21-09-2020

Martien Meiland is tegenwoordig niet meer weg te denken van de buis. De kasteelheer gaf eerder toe zijn eigen afleveringen elke keer terug te kijken, maar wat kijkt hij naast zijn eigen show? Hij blijkt er nogal een duidelijke voorkeur op na te houden en heeft geen goed woord over voor Boer zoekt Vrouw: ,,Vre-se-lijk!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gedwongen

Martien onthult dat hij door Erica gedwongen wordt om naar bepaalde programma’s te kijken waar hij helemaal niks mee heeft. Zo ook Boer zoekt Vrouw, waar hij een hekel aan lijkt te hebben. Martien walgt zelfs van het programma: ,,Báh” zegt hij erover in een interview met VARAgids.

Erica kan het programma van Yvon Jaspers wel waarderen en dwingt Martien dan ook mee te kijken: ,,Omdat jij zegt ‘Dat is leuk, kijk mee’.” verwijt hij Erica. Maar Martien lijkt maar niet te wennen aan het programma: ,,Het is toch elke keer hetzelfde. Véél te langdradig.”

First Dates

Martien is wel fan van een ander datingprogramma: First Dates. Dit gaat even een tikkeltje sneller, iets waar Martien wel van houdt: ,,Bij First Dates eten ze samen, klaar. Het wordt wat of niet.”

Maar ook bij dit programma zit Martien soms geërgerd toe te kijken. ,,Dan denk je: oh wat hebben ze het leuk, wat passen ze góed bij elkaar. Lees je op het eind dat ze nog een keer een biertje zijn gaan drinken, en dat was het. Zo jammer!”

Ook Erica is fan van First Dates: ,,First Dates vind ik op de vroege avond ontspannend om naar te kijken. Lekker meegluren in andermans leven.”

Meer DenD