Martien negeert Caroline op belangrijke dag

Carolien van Eeden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In programma’s lijkt Martien een gezellige en warme man, maar nu blijkt dat hij ook een kille kant heeft. Hij zou zijn voormalig beste vriendin Caroline niet eens hebben gefeliciteerd met de opening van haar winkel.

Berichtje

Gisteren opende de nieuwe kledingwinkel van Caroline. Nadat ze vertrok uit Frankrijk en in Nederland even pauze nam besloot ze haar droom achterna te gaan en een eigen boetiekje te beginnen. Die droom is nu uitgekomen, maar ze wordt niet gesteund door Martien. Dat blijkt als een RTL-verslaggever daarnaar vraagt. ,,Is Martien er vandaag of heeft hij iets gestuurd? Of een berichtje? Misschien om te feliciteren dacht ik”, vraagt Aran Bade tijdens de opening. ,,Nee, nee, nee”, is het korte antwoord van Caroline.

Geld

De vrouw ontkent ook niet langer dat er sprake is geweest van irritatie tussen haar, Martien en de rest van de familie. Toch lijkt er meer aan de hand te zijn geweest dan irritatie, want dat Martien niets van zich heeft laten horen op zo’n belangrijke dag is nogal kil. Mediacourant schrijft dat er geruchten gaan dat het niet enkel irritatie is geweest wat de twee uit elkaar heeft gedreven. Ook geld zou een rol hebben gespeeld. Caroline zou mee willen delen in de winst die de familie Meiland zou maken. Want dat er veel geld verdient wordt, is duidelijk. Als alle kamers vol zitten, en dat is tot eind 2020 het geval, verdienen de Meilandjes 800 euro per dag. Caroline zou alleen nét iets te veel willen meedelen dan Martien zou willen.

Tags

AMSTERDAMCAROLINEERICAMARTIEN MEILANDMAXIMERUZIEWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck