Martien onthult: ‘Weer op zoek naar huis in Frankrijk’

Meilandjes zoeken huis in Frankrijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Martien Meiland heeft een bijzondere onthulling gedaan in de nieuwe podcast ‘Wat Goéééd’. Hoewel de Meilandjes na jaren hun chateau in Frankrijk verkocht hebben, begint het toch weer te kriebelen. ,,We zijn toch weer op zoek naar een ander huis in Frankrijk.”

Chateau Marillaux is verkocht en de Meilandjes wonen alweer een tijdje in Nederland. Hoewel het Franse kasteel al snel een blok aan hun been werd, kan de familie Frankrijk nog steeds niet helemaal loslaten.

Op zoek naar ander Frans huis

,,We zijn helemaal happy met ons huis in Nederland”, vertelt Martien in de podcast. ,,En we zijn ook hartstikke blij dat het chateau verkocht is. Maar we zijn toch wel weer op zoek naar een ander huis in Frankrijk.”

En dat terwijl ze al tig keer zijn verhuisd en blij zijn dat het chateau is verkocht. Toch is het deze keer anders, legt Martien uit. Het is namelijk niet zo dat ze per se gaan verhuizen. ,,Het is vooral voor de voyage, voor de vakantie. Een vakantiehuis.”

Twijfels bij Erica

Martien is enthousiast, maar Erica heeft nog haar twijfels over het idee. ,,Het is toch wel erg ver rijden”, aldus Erica. Maar Martien wil daar niets van weten. ,,Moet je luisteren, daar hebben we het later wel over.”

Winst Chateau Marillaux

Chateau Marillaux leek een lange tijd onverkoopbaar. Eerder dachten Martien en Erica dat een vraagprijs van 1,25 miljoen euro reëel was, maar uiteindelijk waren ze gedaald naar een vraagprijs van 795.000 euro. Dat bleek een goede zet te zijn, want voor die prijs is het chateau begin dit jaar verkocht.

Zelf kochten ze het chateau voor 350.000, meldde weekblad Privé eerder. Dat betekent dat de familie een winst heeft gemaakt van 450.000 euro. En dat is meer dan genoeg om een vakantiehuis van te kopen.

Tags

CHATEAU MEILANDERICA RENKEMAFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck