Martien ontmaskert Nadège en gooit geheimen op straat

Nadege Coffinet
Door: Lois Kuhfus
20-10-2020

Als de ruzie tussen de Meilandjes en hun ex-huishoudster Nadège nog niet was ontploft, gaat deze actie daar waarschijnlijk wel voor zorgen. Martien hangt in zijn biografie de vuile was flink buiten en onthult héle persoonlijke details van Nadège’s leven. Nu haar diepste geheimen op straat liggen is het wachten tot de bom ontploft…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het rommelde al flink tussen de familie Meiland en hun huishoudster. De familie vertrok naar Nederland en liet Nadège achter, iets wat zij moeilijk kon verkroppen. Zij voelde zich uitgebuit door de familie. In augustus ontving zij haar laatste salaris van de familie, terwijl ze in Nederland nog tot deze maand op de buis te zien was voor miljoenen mensen. Nadège sprak van schande dat zij hiervoor geen cent ontvangen heeft.

Nadège liet haar horens zien en besmeurde de familie met meerdere aantijgingen. Zo verklaarde zij dat de hulp die zij kreeg van de Meilandjes allemaal in scène gezet was om de familie in een beter daglicht te zetten.

LEES OOK:

Nadège kreeg antidepressiva na vertrek Meilandjes

Romance

Nu is het moddergooien pas echt begonnen. Deze week komt Martien’s biografie uit die ‘alles onthult’. Niet alleen de diepste geheimen van de familie Meiland, maar óók die van Nadège..

In zijn biografie onthult Martien wel héle intieme details van het liefdesleven van Nadège. ,,Ze heeft wel een soort van man,” schrijft Martien. Maar daar blijft het niet bij, Martien doet er nog een schepje bovenop.

Hij claimt dat Nadège aanpapte met een getrouwde man. ,,Nou ja, een getrouwde Turk,” schrijft Martien. Hij wijt deze keuze aan Nadège’s ‘seksdrang’. ,,Die Nadège heeft natuurlijk ook een soort van seksdrang gehad. Dus die denkt; nou, dan neem ik die Turk af en toe in bed.”

Zou Nadège weten dat heel Nederland deze week de ins-en-outs van haar seksleven te lezen krijgt?

Meer DenD