Martien oog in oog met Frank en Rogier op gala?

Door: Tanja Brouwer
09-10-2019

Over Martien Meiland en de nominatie voor de Televizier-Ring is al veel geschreven, maar van de nominatie van Frank en Rogier voor Televizier Talent Award wordt veel minder geschreven. De twee heren zullen vanavond net zoals de Meilandjes in AFAS Live zijn. En dus bestaat de kans dat ze elkaar ontmoeten.

Winkel

Martien heeft veel gemeen met Frank en Rogier. Alle drie zijn ze homoseksueel, vallen op mannen, zijn bekende Nederlander en wonen in Frankrijk. Toch blijkt het niet te klikken. Tenminste, Martien Meiland vindt Frank en Rogier niet leuk, terwijl het koppel wel kan genieten van de hysterische Martien.

Begin dit jaar vertelden Frank en Rogier dat ze Martien eens ontmoet hadden in zijn winkel en dat ze het hartstikke gezellig hadden gehad met z’n drietjes. ,,Hij werkte bij een leverancier van ons, volgens mij was het net na zijn scheiding. Frank en ik kwamen daar om spullen te kopen en we hadden onze twee honden meegenomen. Martien was zo lief om de honden onder zijn hoede te namen. Hij heeft ze een bak water gegeven en gezellig met ze gespeeld”, vertelde het stel eerder. Martien ontkende vervolgens de twee mannen ooit gesproken te hebben. ,,Mijn familie en ik zijn totaal geen fan. Ik heb gewoon niets met hen”, zei Martien.

Druk

Als de mannen vanavond oog in oog met elkaar komen te staan, zal het niet uitlopen op een woordenwisseling of ruzie. Rogier en Frank hebben namelijk veel begrip voor Martien. ,,Ik weet niet in wat voor hoedanigheid die uitspraken zijn gedaan. Weet je wat het is. Hij is zo enorm druk. Ik kan me voorstellen dat hij dagelijks duizenden berichten krijgt”, zegt Rogier tegen weekblad Story. ,,Dan heeft hij allemaal werkzaamheden in dat chateau. Dat is niet niks.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen