Martien openhartig over vader van kleindochter Claire

Door: DitjesenDatjes
19-06-2019

De éénjarige Claire is nu al een BN’er en leert twee talen spreken, namelijk Nederlands en Frans. Het meisje is dochter van Maxime Meiland en kleindochter van Martien Meiland. Samen met haar opa, oma en moeder woont Claire in een prachtig Frans kasteel dat helemaal is verbouwd. Haar vader is echter nergens te bekennen.

Contact

Menig kijker van het immens populaire programma Château Meiland heeft zich al afgevraagd waar de vader van het meisje is. In de weekbladen Story en Privé staat deze week dat de vader van Claire buiten beeld is. ,,De vader van Claire heeft sinds de zwangerschap niets meer van zich laten horen”, vertellen mensen rondom de familie Meiland aan weekblad Story. ,,Dit tot grote onvrede van de familie Meiland. Er is niets ondernomen vanuit de vader om in contact te komen of om zijn dochter te ondersteunen. De biologische vader van Claire heeft momenteel een andere relatie.”

Mannen

Maxime zorgt dus in haar eentje voor Claire, en het was dan ook geen probleem om het meisje mee naar Frankrijk te nemen. Daar lijkt ze het prima naar haar zin te hebben. ,,Van haar heb je totaal geen last. Ze doet het zo goed en ze heeft het geweldig naar haar zin in Frankrijk”, zegt Martien in weekblad Privé. ,,De gasten lopen met haar weg. Ze krijgt aandacht genoeg.” Voorlopig hoeft Claire nog niet te wennen aan een eventuele stiefvader, want volgens Martien is zijn dochter niet bezig met mannen. ,,Wie weet komt ze een leuke jongen tegen, maar daar heeft ze nu geen tijd voor. Alle uren die we hebben steken we in het hotel.”

 

Meer DenD