Martien reageert op keiharde kritiek kledinglijn

Martien M
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Maxime Meiland heeft haar populariteit de afgelopen week flink zien dalen. Op Instagram krijgt ze veel kritiek op ‘haar’ kledinglijn omdat een aantal stukken van AliExpress afkomstig is. Martien Meiland reageert nu op alle ophef rondom zijn dochter.

‘Al haar geld er ingestoken’

In IGTV, op Instagram, beantwoordden vader en dochter vragen van volgers. Een van die vragen luidde: ,,Wat vind jij, Martien, van de nieuwe kledinglijn van Maxime?” Martien windt er geen doekjes om en laat duidelijk zijn mening horen: ,,Wat een vervelende mensen, allemaal negativiteit. Wees eens een keer positief!”, begint hij. Martien denkt dat heel veel bedrijven artikelen kopen uit China en ze daarna een beetje aanpassen. ,,Altijd die negativiteit. Zij heeft gewoon al haar geld er ingestoken. Nou weet je, laat maar gaan. Dat is het”, eindigt hij zijn verhaal.

Maxime reageerde al eerder op de ophef. Zij geeft toe dat een aantal van haar items van grote webshops afkomstig is, maar zegt dat ze alle kledingstukken wel iets heeft aangepast. De merknaam is er bijvoorbeeld opgezet, de kleur van het kledingstuk is iets aangepast of de lengte.

Tags

ALIEXPRESSCLAIREKRITIEKMAXIME

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck