Martien vertelt hartverscheurend verhaal over Nadège

Nadege
Door: Tanja Brouwer
02-12-2019

Samen met zijn gezin is Martien Meiland op welverdiende vakantie in Tenerife. Ook hun schoonmaakster Nadège is mee. Daar kan zij net zoals de familie Meiland genieten van het lekkere weer en eten, en volgens Martien hoort zij er helemaal bij de familie. Bijzonder voor Nadège, want veel andere mensen heeft ze niet.

Overleden

Martien vertelde eens in Chateau Meiland het tragische levensverhaal van de schoonmaakster. ,,Nadège heeft een heel verhaal hoe zij hier opgevoed is in Frankrijk. Zij is uit de baarmoeder gekomen en toen zei haar moeder: ‘die moet ik niet’. Dus toen is zij opgevoed bij haar opa en oma, maar die zijn inmiddels dood dus ze heeft helemaal geen familie en hooguit twee tot drie kennissen in de stad”, aldus Martien. Voor haar extra fijn dat ze bij zo’n warm gezin terecht is gekomen en dus zelfs mee mag op vakantie.

Op Instagram posten Martien en dochter Maxime foto’s van hun tijd in Tenerife. ,,Een heerlijke vacation foto!”, schrijft Martien bij een gezellig fotootje waarop hij, uiteraard, een glas wijn vasthoudt.

View this post on Instagram

Een heerlijke vacation foto!

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen