Martien vreest voor zijn leven: ‘Pijn op mijn borst’

Martien vreest voor hartproblemen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Martien Meiland is in grote paniek. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland kregen kijkers te zien hoe hij in tranen naar de huisarts ging. Martien vreest het ergste. ,,Ik kreeg plots pijn op mijn borst.”

Emotioneel

De eerste aflevering van Chateau Meiland begon gisteren meteen emotioneel. Martien heeft veel pijn in zijn rug en voelt zich niet lekker. Wanneer Maxime en Leroy besluiten langs te gaan, zit hij nog in zijn badjas op de bank.

,,Ik ben vandaag helemaal niet lekker geweest”, legt Martien uit. ,,Ik zat vanmorgen gelijk weer negatief in mijn hoofd.”

‘Ik zal toch niet doodgaan?’

Later kwamen er nog meer klachten bij. ,,Vanmiddag kreeg ik pijn hier, op mn borst. Maar toen ben ik even buiten gaan lopen en nu is het wat gaan zakken. Maar ik maak me dan zo druk.”

Volgens Martien is het foute boel, maar Erica maakt zich niet zo druk. Zij denkt dat Martien last heeft van hypochondrie. ,,Gisteren was hij al niet lekker, vandaag ook niet. Maar hij is heel gauw in paniek hé”, zegt Erica. ,,Dan gaat hij gewoon huilen en zegt hij: ‘Ik zal toch niet doodgaan?’ Natuurlijk gaat hij niet dood. Het kan wel, maar die kans is heel klein.”

Naar de huisarts

Toch neemt Martien het zekere voor het onzekere. ,,Ik wil dat er foto’s genomen worden want het voelt helemaal niet goed. En meestal heb ik dan wel gelijk hoor”, zegt hij terwijl hij onderweg is naar de huisarts.

Maar daar eenmaal aangekomen blijkt er niets aan de hand te zijn met Martien. ,,Volgens de arts was het helemaal niet slecht. Het is waarschijnlijk gewoon een spier die in de verdrukking zit”, zegt hij opgelucht. ,,Ik ben zo blij dat ik geweest ben.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck