Martijn koning doet pikante uitspraak: ‘Ik fantaseer over Eva Jinek’

Martijn Koning fantaseert over Eva
Door: Charlotte Wijnen
16-11-2021

Martijn Koning heeft een pikante en ietwat ongepaste uitspraak gedaan. In de podcast van NPO Radio 1 onthult hij dat hij op ‘bepaalde’ momenten fantaseert over Eva Jinek.

Niet meer samen door één deur

Martijn en Eva kunnen niet meer samen door één deur sinds de veelbesproken Baudet-roast in Jinek afgelopen maart. Baudet werd in de uitzending zó boos op Martijn, dat hij van tafel liep.

Dat Eva het op dat moment niet voor Martijn opnam, vond hij jammer, zo zegt hij in de podcast. Tussen hem en Eva is het dan ook nooit meer goedgekomen. ,,Heel veel mensen zeiden: ‘Het kon niet wat er gebeurde’, waaronder Eva Jinek, wat ik ontzettend zonde vind”, aldus Martijn op NPO Radio 1. ,,Het is namelijk een hele leuke vrouw. Ik was knetterverliefd op haar.”

Fantaseren over Eva

Maar ook al is hij op dit moment niet meer zo’n grote fan van haar, dat zegt niet dat hij nooit meer aan haar denkt. Hij onthult in de podcast namelijk dat hij op ‘bepaalde’ momenten over de presentatrice fantaseert. ,,Wat ik nog steeds wel eens doe hoor”, onthult hij. Of Eva daar ook blij mee zal zijn, is een ander verhaal…

Meer DenD