Martijn Krabbé nu al problemen met zijn nieuwe liefde?

In augustus maakte Martijn Krabbé (50) via Instagram bekend dat hij weer opnieuw verliefd is. Zo schreef hij dat hij zijn ‘beste bootdag ooit’ had met Deborah Wietzes (39). Maar het lijkt erop dat Martijn toch niet zo gelukkig is met zijn nieuwe liefde.

Het afgelopen weekend trof weekblad Privé Martijn en zijn nieuwe vriendin Deborah aan tijdens het parkeren bij zijn huis in Amsterdam-Zuid. Het lijkt erop dat het niet zo lekker gaat tussen de twee, dat is te zien aan hun sombere houding. Hoewel het erop lijkt dat het een gezellige avond zou worden, want het stel hadden kaarsjes en kaarsenstandaards gekocht.

Wennen

Voor Deborah zal het vast even wennen zijn om opeens gefotografeerd te worden, dit zal haar vast niet zo vaak overkomen, want Deborah werkt als consultant bij een managementconsultantbureau in Leusden. Martijn is natuurlijk inmiddels wel gewend aan de fotografen.

Roerige periode

Voordat Martijn Deborah leerde kennen had hij bijna drie jaar lang een relatie met de danseres Noi Pakon Schuijfel. Hiervoor had hij een relatie met Amanda Beekman, wat twintig jaar duurde. Het was een roerige periode voor Martijn na zijn Breuk met Amanda.

Reacties

Één van zijn volgers reageert een beetje aan de kritische kant, zo schrijft hij: ,,Laten we niet vergeten dat Noi ook ooit je hartje heeft gestolen en dat jullie ook een mooi stel waren! Niet gelukt en je gaat verder. Veel geluk met je nieuwe. En voor Noi hoop ik dat jullie goed uit elkaar zijn gegaan.” Een ander schrijft: ,,Wat een mooi setje! Veel geluk samen.”

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) on