Martijn Krabbé: ‘Ik wil stoppen met televisie maken’

Martijn is televisiewereld zat
Door: Charlotte Wijnen
28-11-2022

Martijn Krabbé wil het roer omgooien en over ‘een jaar of drie’ stoppen met televisie maken. ,,Ik wil iets anders gaan doen”, onthult hij in het programma Isola di Beau.

Stoppen met televisie

Tot grote verbazing van Monica Geuze, die ook te gast was in het programma, en presentator Beau van Erven Dorens, onthult Martijn dat hij iets anders wil gaan doen. ,,Ik heb er deze week over nagedacht, van wat ga ik eens doen met mijn leven. Want dat ik iets anders ga doen dat is wel duidelijk”, vertelt Martijn. Op de vraag van Beau of hij wil stoppen met televisie maken, antwoordt Martijn: ,,Ja, ik wil iets anders gaan doen.”

Martijn vertelt dat hij plaatjes wil gaan draaien op de dansvloer. Toch is hij voorlopig nog wel op televisie te zien. ,,Ik denk nog een jaar of drie of zo, ik denk dat dit mijn laatste contract is.”

Schaamte

Zijn afscheid had hij eigenlijk bij The Voice willen doen. Daar had hij graag zijn laatste woorden als presentator op de Nederlandse televisie uitgesproken. Maar na de misstanden die achter de schermen bij het programma afspeelden, kan dat niet meer. Hij zegt dan ook dat hij zich ‘enorm schaamt’ over wat er zich heeft afgespeeld. Hij voelt zich als presentator verantwoordelijk.

‘Heb ik niet goed opgelet?’

,,Dit heeft zich kennelijk kunnen afspelen on my watch”, aldus Martijn. ,,Als er maar één procent waar is van wat er wordt gezegd daarover, dan is dat echt rampzalig, fout en verschrikkelijk. Ik vind dat ik het had moeten weten. En als je het niet weet, dan kan je je afvragen: waarom is dat? Heb ik niet goed genoeg opgelet, heb ik niet doorgevraagd?”

Meer DenD