Martijn Krabbé ondanks ziekte positief: ‘Eigenlijk moet ik dankbaar zijn’

Martijn is dankbaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Martijn Krabbé gaf vorige week een update over zijn gezondheid, nadat eerder bekend werd dat de presentator een vorm van kanker heeft. Krabbé zit, ondanks de heftige diagnose, niet bij de pakken neer en blijft positief. ,,Het lijkt erop dat ik veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn.”

In maart werd bekend dat er bij Martijn een vorm van kanker is ontdekt. Over de vorm en mogelijke behandelingen houdt hij verder zijn mond. ,,Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het ook, het liefst zo lang mogelijk”, gaf de presentator eerder aan op Instagram.

Steun van gezin

De presentator haalt veel steun uit zijn gezin, en geeft aan dat het voor hen het lastigst is. ,,Voor mijn gezin is dit het moeilijkst”, aldus Krabbé in zijn eerste verklaring. Martijn noemt zijn vier kinderen en zijn vrouw ‘de echte helden’, op Instagram.

Dankbaar

Hoewel de sporen van de behandeling duidelijk zichtbaar zijn op de foto die de presentator vorige week deelde – zijn gezicht was flink opgezet – blijft Martijn positief. Hij liet in zijn update weten dat de eerste resultaten van de scans binnen zijn en die zien er goed uit. ,,Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn”, aldus de presentator.

Geliefd

Martijn krijgt veel steun en lieve reacties, en dat is niet voor niks, zo schrijft weekblad Privé. De presentator draait al jaren mee in de tv-wereld en is geliefd bij veel collega’s. Wanneer hij weer te zien is op televisie is nog niet bekend, want Krabbé werkt voorlopig nog aan zijn herstel.

Tags

MARTIJN KRABBÉ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck