Martine en man genieten van tijd zonder elkaar

Door: DitjesenDatjes
27-07-2018

Martine van Os en haar man Wouter Sips zien elkaar regelmatig lange tijd niet. Dat vinden ze beiden niet erg, en eigenlijk genieten ze wel van hun nomaden bestaan.

Italië

De presentatrice is sinds kort weer op televisie te zien in het populaire programma We zijn er Bijna! Vijf weken lang volgt ze een groep kampeerders door Italië, en al die vijf weken reist ze gewoon mee. Even tussendoor naar Nederland is er niet bij. ,,Dat is all in the game. Zo werkt het programma nu eenmaal”, vertelt Wouter aan Weekend. ,,Dat gaat heel goed zo. Ik ben ook vaak voor langere periodes weg, dat houdt elkaar in evenwicht.”

Wouter is kunstenaar en is regelmatig in derde wereldlanden om samen te schilderen met kinderen die daar wonen. Helaas overlappen de periodes dat ze weg zijn elkaar bijna nooit, en dus komt het voor dat ze elkaar weken niet zien. ,,Maar zo hebben we elkaar wel weer veel te vertellen na afloop”, zegt Wouter.

Martine hoopt dat ze voorlopig nog niet hoeft te stoppen met werken. ,,Ik wil graag dingen blijven doen die ik leuk vind. Ik hoef niet tot het einde van mijn dagen elke dag tot in mijn nek in het werk te zitten. Maar als er leuke dingen voorbijkomen, zeg ik geen nee.” Hoelang de presentatrice de kampeertrips in We zijn er bijna! volhoudt weet ze niet, maar zolang het duurt geniet ze er volop van.

Meer DenD