Mary Borsato geeft update over Marco

Mary geeft update over haar seksverslaafde zoon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato zit nog altijd in onzekerheid over wat hem te wachten staat. Als zijn rechtszaak in 2025 van start gaat, is het al vier jaar geleden dat er aangifte tegen hem is gedaan. Mary geeft nu een update over haar zoon.

,,Het duurt allemaal heel lang”, vertelt Mary aan weekblad Story. ,,We moeten nog meer geduld hebben. Het is iets waar we geen invloed op hebben. En als ik zie wat er überhaupt aan rechtszaken nog behandeld moet worden, dan denk ik: er zijn niet genoeg vakmensen.”

Rechtszaak

Over de rechtszaak mag Mary niets zeggen. ,,Dat is aan zijn advocaten”, antwoordt ze. ,,Ik ben zijn moeder en ik ben er voor hem. We hebben een heel fijn contact met elkaar. Dat is het belangrijkste.”

Mary vertelt dat Marco positief blijft. ,,Het is ook niet zo dat ik Marco moet opvrolijken. Integendeel. Hij heeft godzijdank een positieve instelling en daar redt hij het mee”, vervolgt ze. ,,Aan al die narigheid denken we niet. Dat laten we het liefst achter ons. Dat kan nog niet, maar we laten ons leven er niet door bepalen.”

‘Carrière kapot’

Een paar maanden geleden liet een goede vriend van Marco nog weten dat het niet goed met de zanger gaat. ,,Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten, dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen”, zei de vriend in gesprek met weekblad Privé. ,,Zijn wereld stortte in toen hij van zijn advocaten te horen kreeg dat hem een vervolging staat te wachten.”

Tags

MARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck