Mary Borsato heeft geen gevoel meer in hand na val

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Mary Borsato ligt voorlopig in de lappenmand. De 71-jarige moeder van zanger Marco Borsato heeft bij een val in het pand van haar bruidsmodezaak haar schouder gebroken.

Schroeven

“Eerst dacht ik dat mijn arm uit de kom was of dat ik mijn sleutelbeen had gebroken. In het ziekenhuis bleek het om mijn schouder te gaan”, vertelt Mary in De Telegraaf. “Die is nu met platen en schroeven aan elkaar gezet. Ik zal voorlopig nog lang moeten revalideren. Niet erg, als ik maar van die pijn af kom.”

Op het moment van de val was de pijn volgens Mary verschrikkelijk. “Ik had zoveel pijn, ik moest er zelfs van overgeven”, vertelt ze tegen de krant. “Gelukkig kwamen mijn dochter Sylvana en een van de medewerksters direct naar boven gerend. Ze hadden de klap gehoord en hoorden mij gillen.”

Gevoelloos

Dat haar lichaam een flinke opdonder heeft gehad is wel duidelijk. Ze vertelt dat ze nog steeds geen gevoel heeft in haar vingers en hand, en nog geen stukje papier kan oppakken.

Hoewel ze komende tijd weinig kan doen, houdt Mary de moed erin. “Het glas is nog steeds halfvol hoor. Ik ga echt niet bij de pakken neerzitten. Het komt allemaal goed.”

Tags

GEBROKENGEWONDMARY BORSATOSCHOUDERVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie