Mary Borsato heeft vertrouwen in verzoening Marco en Leontine

Mary Borsato
Door: Eva Steins
15-04-2021

Mary Borsato heeft er alle vertrouwen in: het gaat weer goed komen met Marco Borsato en zijn ex-vrouw Leontine Ruiters. Zo werd het ex-stel stralend op de foto gezet voor het huis van Mary door weekblad Story. Volgens Mary is een verzoening nabij…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Marco weet het zeker: Leontine is de vrouw voor hem. Nadat hun huwelijk op de klippen liep door meerdere slippertjes van zijn kant trok de zanger het boetekleed aan. Sindsdien pakken de exen de draad langzaam weer op, en lijkt er een liefdeshereniging aan te komen…

‘Het komt goed’

Ook moeder Mary wil niets liever dan dat haar geliefde schoondochter weer terug in het gezin komt. Aan Shownieuws vertelt ze dat hun band nog steeds ijzersterk is. ,,Er is niks veranderd, Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven”.

Mary is trots op hoe Marco en Leontine omgaan met elkaar na de breuk. ,,Marco en Leontine zijn wijs, verstandig en super lief tegen elkaar en tegen de kinderen.”

Volgens de moeder van de zanger zal het niet lang meer duren voordat Leontine hem vergeeft en zij weer een stel worden. ,,Ik kan geen koffiedik kijken maar als ze zo doorgaan komt het allemaal wel goed.”

LEES OOK:

Marco Borsato verovert het hart van ex Leontine

Meer DenD