‘Mary Borsato zit emotioneel stuk’

Mary Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Mary Borsato zit in zak en as. Dat vertelt een vriendin van de vrouw aan weekblad Privé. De moeder van Marco Borsato zou enorm verdrietig zijn door de breuk van haar zoon met Leontine.

Emotioneel stuk

,,Ze is gesloopt, emotioneel zit ze stuk. Ze probeert zich zo veel mogelijk op het werk te storten.” Mary, die momenteel regelmatig te zien is in Married at first Sight, heeft een bruidswinkel en dat is haar lust en haar leven. ,,Op de dag dat naar buiten kwam dat het huwelijk voorbij was, had ze televisieopnamen. Daar kon ze zich volledig op richten. Heel bewust heeft ze haar telefoon uitgezet om geen vragen van de media te hoeven beantwoorden.”

Ruim twintig jaar speelt Leontine een belangrijke rol in het leven van Mary. Niet verwonderlijk dat de scheiding er ook bij haar flink inhakt. Volgens geruchten zou Marco momenteel bij zijn moeder in Stompetoren verblijven, maar Mary heeft volgens de vriendin ook nog contact met haar voormalig schoondochter. ,,Ook Leontine blijft ze steunen in deze zware en bizarre tijden. Ik hoop dat ze het allemaal aan kan, want ze moet ook letten op haar gezondheid.”

Ongelukkige val

Met haar gezondheid ging het namelijk de afgelopen tijd niet goed. De vrouw brak haar schouder nadat ze lelijk gevallen was. Het werd weer rechtgezet en tijdens een operatie werden de botten vastgezet met schroeven, maar daarna ging het toch nog bergafwaarts. Ze bleek een infectie te hebben opgelopen waarna ze in het ziekenhuis belandde. Nog steeds is ze niet helemaal de oude: ,,Haar arm kan ze nog maar minimaal gebruiken. Autorijden gaat niet meer”, zegt de vriendin. Ondanks haar gezondheid blijft Mary zich ontfermen over haar kinderen en kleinkinderen.

Tags

ARMGEZONDHEIDLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOMARY BORSATOSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck