Mary Borsato: ‘Zo gaat het met Marco’

Mary Borsato
Door: Lois Kuhfus
22-10-2020

De scheiding van Leontine en Marco is ruim een half jaar geleden. De papieren zijn getekend, het huis is verkocht en de spullen zijn verdeeld. Hoe gaat het nu met Marco, die na de scheiding kampte met een flinke burn-out? Moeder Mary reageert op deze vraag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het huwelijk van Leontine en Marco Borsato kwam in februari na 21 jaar tot een einde. Niet geheel onverwacht nadat duidelijk werd dat Marco een affaire had met pianiste Iris hond. Na de scheiding nam Marco intrek bij zijn moeder Mary, inmiddels is hij verhuisd naar een riant penthouse. Hij hoeft zijn moeder niet al te veel te missen, want die woont op een kwartier rij-afstand van zijn nieuwe stulpje.

Burn-out

De scheiding viel Marco enorm zwaar en hij zette al gauw een stap terug. Hij cancelde zijn optredens voorlopig en ook rondom zijn social media accounts bleef het akelig stil. Totdat Marco afgelopen zomer zijn stilte verbrak. In een brief aan zijn fans liet hij weten dat het nog steeds niet goed gaat met hem.

,,De afgelopen periode is er veel gebeurd, zo ben ik verhuisd en ben ik nog steeds herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs wat voor een burn-out gebruikelijk is en heeft dus nog de nodige tijd nodig.”

LEES OOK:

Zien: Leontine deelt liefdevolle herinnering met Marco

Leeuw

Marco’s moeder Mary waakt als een leeuw over haar zoon. Toen zij gisteravond bij Jinek aan tafel zat gaf zij antwoord op de vraag: hoe gaat het nou eigenlijk met hem?

Mary geeft een helder antwoord. ,,Ik ben een kreeft”, vertelt ze. ,,En ik ben veranderd in een leeuw. Ik bescherm mijn jongen”, legt ze uit. “Ik heb mijn kracht en vechtlust verandert in zwijgen. Zwijgen is goud en dat is het hele normaal voor mij, voor nu. Dit is het antwoord.”

Meer DenD