Mary doodsbang voor nieuwe infectie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toen Mary Borsato vorig jaar haar schouder brak bij een val in haar bruidszaak, leek een operatie genoeg te zijn om haar er weer bovenop te helpen. Helaas ging het gruwelijk mis. De moeder van Marco raakte besmet met een bacterie en werd doodziek.

Dood

,,Tot tweemaal toe was ik bijna dood geweest”, vertelt Mary aan weekblad Story. ,,Nadat de schroeven die in mijn schouder waren gezet eruit werden gehaald, ben ik besmet geraakt met een bacterie. Dat was het begin van alle ellende.”

De vrouw vertelt dat er met minstens zestig verschillende antibiotica is geprobeerd haar weer beter te maken, maar dat niets hielp. ,,Het is moeilijk uit te leggen wat er met je gebeurt als je je zo ontzettend ziek voelt. Als ik zou overlijden zou ik dat werkelijk verschrikkelijk vinden voor mijn kinderen en kleinkinderen. Maar – en ik snap dat dit heel raar klinkt – er komt een moment dat zelfs dat even niet meer telt. Ik wilde dood.”

Bijna twee keer was Mary Borsato overleden. Helaas heeft ze bewust meegemaakt hoe het voelde. ,,Ik weet nog dat ik aan het wegzakken was en ik de dokter hoorde zeggen: ‘Blijf vechten Mary, blijven vechten.’ Dat heb ik gedaan.”

Angst

Hoewel Mary zich momenteel fit voelt, heeft ze nog steeds last van haar schouder. Ze kan haar arm niet helemaal optillen en dat kan onhandig zijn in de winkel. Toch piekert ze niet over een nieuwe operatie. ,,Door wat er gebeurd is ben ik doodsbang dat ik wederom word getroffen door een infectie.”

Tags

MARCO BORSATOMARY BORSATOOPERATIESCHOUDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie