Massa is Kassa-kijkers weten niet wat ze zien tijdens hondenyoga

Hondenyoga bij Massa is Kassa
Door: Isabel Kouwenoord
24-05-2022

De familie Gillis is terug op de buis met een nieuw seizoen van ‘Massa is Kassa’. Het seizoen begon gelijk goed: Nicol Kremers, de vrouw van Peter Gillis, ondernam gisteravond in de eerste aflevering een lesje hondenyoga. Kijkers weten niet wat ze zien en liggen in een deuk.

Dit seizoen wordt de gezondheid van Peter extra goed in de gaten gehouden. Eind maart werd Gillis met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat was voor hem een waarschuwing: hij wil nú echt gaan afvallen. Nicol geeft alvast het goede voorbeeld en besluit om samen met hondje Coco aan yoga te doen. Daar zouden honden rustig van worden. De hond denkt daar anders over, want het beestje doet niet echt lekker mee.

Geld verdampen

Bij de eerste opdracht moet Nicol op handen en knieën gaan zitten, en zet Coco voor zich neer. Hoewel Nicol goed mee doet, heeft Coco meer moeite met focussen. Bij de tweede oefening wordt nog een poging gedaan, maar voor de hond is het duidelijk: hij heeft er geen zin in en gaat op onderzoek uit. Ook Gillis is geen fan: ,,Dit noemen ze hondenyoga. Geld verdampen.” Frank Lammers, voice-over van het programma, vindt er het zijne van. ,,Uh sorry, ik moest deze onzin even verwerken.”

Ook kijkers weten niet wat ze zien. ,,Hondenyoga, veel gekker gaat het niet worden!”, twittert een kijker. En een ander: ,,Ik heb vanavond een van de meest nutteloze dingen uit de westerse wereld gezien: hondenyoga.”

Meer DenD